Βαθμολογία

Διγκόζης: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0) ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης. Αναλυτικά τόνισε:
«Παίξαμε σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε όμως να εξουδετερώσουμε τα ατού της και να ελέγξουμε το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και βλέπουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι».

Θεοδοσιάδης: «Ήταν ένα δύσκολο ματς»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας Σάκης Θεοδοσιάδης στις δηλώσεις που έκανε στο τέλος τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο πρώτο ημίχρονο για να διασπάσουμε την αμυντική διάταξη του Τυρνάβου. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αλλά και πάλι δεν κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Χάσαμε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος που θα μπορούσαν να μας δώσουν τη νίκη. Μας έλειψαν σήμερα και κάποιοι παίκτες λόγω προβλημάτων. Παραμένουμε όρθιοι, δίνουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και συνεχίζουμε δυνατά».