Βαθμολογία

Έμεινε όρθιος παρά τις απουσίες!

Ο Τύρναβος κατάφερε να αποσπάσει έναν σημαντικό βαθμό στην έδρα της Καρδίτσας κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (0-0). Το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρα θετικό για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, αφού κατάφερε παρά τις απουσίες που είχε να πάρει έναν βαθμό «χρυσάφι». Ντεμπούτο για το νεαρό Βαγγέλη Παπαχρήστο που ξεκίνησε βασικός και έδειξε πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, δεν υπήρχε ουσιαστικά κάποια καλή φάση. Στην επανάληψη ο Τύρναβος προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του και να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, σε ένα μεγάλο ποσοστό τα κατάφερε, αλλά στο φινάλε κινδύνεψε να χάσει το ματς με μια μεγάλη φάση που είχαν οι γηπεδούχοι.

Το φιλμ του αγώνα

22’: O Παπαχρήστος προσπάθησε να κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή της Αναγέννησης, ωστόσο το σουτ του κόντραρε και πέρασε ο κίνδυνος.

50’: Δεν ανησύχησε τον Σιαράβα η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραμανλή.

78’: Σουτ του Όμο για τον Τύρναβο, δεν βρίσκει στόχο και φεύγει αρκετά άουτ η μπάλα.

90’: Μεγάλη ευκαιρία για την Καρδίτσα, με τον Γεωργακόπουλο να κάνει την κεφαλιά, αλλά τον Πρίφτη να πέφτει στη γωνία του και να σώζει τη τελευταία στιγμή!

91’: Δεύτερη κίτρινη για τον Όμο που αποβλήθηξε από τον αγωνιστικό χώρο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Οικονόμου, Ρόβας, Δημόπουλος (66’ Τιμόνοφ), Υφαντής, Χατζηρίζος, Χλωρός, Γήτας (83’ Αναστασόπουλος), Μπουντούρης, Σίμωσης (60’ Γεωργακόπουλος).

Τύρναβος (Α. Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Καραμανλής, Τέλλος, Κουρτεσιώτης, Όμο, Ντατίδης, Τσούκαλος, Παπαχρήστος (54’ Γεωργίου), Σαχινίδης, Αντρέ (82’ Μάγγος).