Βαθμολογία

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις θέλει ο Μαχητής

Ο Μαχητής Τερψιθέας με την ψυχολογία στα ύψη, μετά και την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, μέσα στην Καρδίτσα, απέναντι στην τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την Λαμία όπου είναι στην πρώτη θέση του 3ου Ομίλου.

Το athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, κύριο Αχιλλέα Παπαρσένο, ο οποίος δήλωσε τα εξής, ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης: «Θέλουμε, να εκμεταλλευτούμε την καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τις τελευταίες αγωνιστικές. Εμείς, πάμε για το θετικό αποτέλεσμα, δηλαδή για την νίκη. Η ομάδα έχει την φιλοσοφία του νικητή και σε καμιά περίπτωση δεν έχει άγχος. Αντίθετα, οι αντίπαλοι μας θα έχουν άγχος, καθώς έχουν επενδύσει πολλά στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, εμείς τον τελευταίο καιρό έχουμε αρχίσει να δείχνουμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο».

Το γεγονός ότι η ομάδα πλέον βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού πως το αντιμετωπίζετε;

«Το ότι βρισκόμαστε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, δεν μας προσθέτει άγχος, αντίθετα αποτελεί μια δικαίωση. Σίγουρα, υπάρχουν αρκετές ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη στον Όμιλο και πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Στόχος μας είναι να μην απομακρυνθούμε από την ζώνη, ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα, σε αυτό παίζει ρόλο και η ψυχολογία, αλλά πιστεύω ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι καλύτερος από τον πρώτο για την ομάδα μας».