Βαθμολογία

Με αρκετές απουσίες ο Δωτιέας

Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί ο Δωτιέας Αγιάς στο λαρισινό ντέρμπι απέναντι στον Αμπελωνιακό, για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Νομού μας, πέρα από τους πολλούς τραυματισμούς, είχε και αρκετές αποχωρήσεις κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Αντωνίου να μην έχει και πολλές επιλογές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η αποστολή θα απαρτίζεται από δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, απόντες θα είναι οι Ριζούλης και Τσιρογιάννης που είναι τραυματίες, ο Καρλιάμπας λόγω στράτευσης και οι τιμωρημένοι Τσιανάκας και Πετρουζέλης.

Επιπλέον, αποχώρησαν από την ομάδα οι Λούγκος, Πολύζος, Τζιώλας και Τσένος. Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον τεχνικό της ομάδας, κύριο Σωτήρη Αντωνίου, που δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Λόγω των πολλών απουσιών, πάμε σε αυτό το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Θέλουμε να παίξουμε για να το ευχαριστηθούμε. Το άγχος, πιστεύω ότι μετατοπίζεται στους γηπεδούχους, που προσπαθούν να κρατηθούν στην κατηγορία. Ο Αμπελωνιακός, είναι μια καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή και θέλει οπωσδήποτε τους βαθμούς. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι θα πάμε εκεί με δεκατέσσερις παίκτες στην αποστολή, νομίζω ότι τα λέει όλα».