Βαθμολογία

Πανέτοιμος για το ντέρμπι ο Αμπελωνιακός

Με την σκέψη στο επερχόμενο ντέρμπι του Νομού μας, απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς, για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, είναι από την αρχή της εβδομάδας ο Αμπελωνιακός.

Στα αγωνιστικά, απών θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Κούρο, που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την μέση του, αλλά κατά τα άλλα, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Από εκεί και πέρα, ο τρόπος που η ομάδα έχασε την προηγούμενη αγωνιστική, από την Ένωση Αποστόλου Παύλου, σίγουρα άφησε μια πικρία, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό, στον Αμπελωνιακό το έχουν ήδη αφήσει πίσω και ετοιμάζονται από την αρχή της εβδομάδας για το ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα, η πίεση είναι δεδομένη, λόγω της βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται η ομάδα του Αμπελώνα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές πρέπει να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο, ούτως ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ανθρώπους της ομάδας, μας είπαν ότι περιμένουν να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες του Νομού, που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και να κερδίσει ο καλύτερος.