Βαθμολογία

Σε εξαιρετικό κλίμα, ο Σμόλικας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (23/1) ο Σμόλικας Φαλάνης στην ταβέρνα «Βάκχος».

Της Βάσως Γκατζούλη

Παραβρέθηκαν τα μέλη του διοίκησης του συλλόγου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Θανάσης Μαμάκος, ο αντιδήμαρχος Γιάννουλης, Φαλάνης και Κοιλάδας κ. Πρασσάς Αναστάσιος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαλάνης κ. Λυγούρας Κώστας, ο δημοτικός σύμβουλος Φαλάνης κ. Κουκούλης Στέλιος, και ο αντιπρόεδρος Φαλάνης κ. Καρυώτης Ρένος.

Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δώτας Αθανάσιος ευχήθηκε καλή χρονιά σε παίκτες και διοίκηση, επίσης ανέφερε: «Πιστεύω σε εσάς, όλους τους παίκτες της ομάδας και γι’ αυτό δεν κάναμε καμία μεταγραφή. Η διοίκηση θα είναι πάντα κοντά σας, αν και είναι πολύ δύσκολο έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, όμως αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο παίκτης της ομάδας Στιμονιάρης Θανάσης, όπου και κέρδισε το φλουρί. Επίσης ο Νεστορίδης Κώστας κέρδισε ένα μπουφάν, ο Τσιρόπουλος Ζήσης 30 ευρώ δωροεπιταγή και ο Αντωνίου Γρηγόρης 30 ευρώ δωροεπιταγή.

Αξίζει να τονίσουμε πως η βραδιά περιελάμβανε πλούσιο γεύμα με κρεατικά τα οποία πρόσφερε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαλάνης κ. Λυγούρας Κώστας.

Ο προπονητής της ομάδας Γκαλίτσιος Νίκος μαζί με τον καλό του φίλο και ποδοσφαιριστή του Αμπελωνιακού Κόκκινο Γιάννη στην κοπή πίτας του Σμόλικα

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δώτας Αθανάσιος, μαζί με την συντάκτρια του athleticlarissa.gr Βάσω Γκατζούλη στην κοπή πίτας του Σμόλικα