Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα: Παραιτήθηκε ο Ροσέλ

Την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα υπέβαλλε, όπως αναμενόταν κατά τη διάρκεια του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, ο Σάντρο Ροσέλ, είδηση που ανακοίνωσε κι επίσημα η ομάδα της Καταλονίας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Ο «ισχυρός άνδρας» των «μπλαουγκράνα» ουσιαστικά αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την δικαστική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για χρήματα που φέρεται να δόθηκαν «κάτω από το τραπέζι» στη μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Σάντος.

Ο Ροσέλ δήλωσε πως για πολύ καιρό δεχόταν «πόλεμο» και απειλές που επηρέασαν και την οικογένεια του και έφτασε να αναρωτιέται αν η προεδρία της «Μπάρτσα» το αξίζει όλο αυτό αφού η οικογένεια του είναι ότι πολυτιμότερο έχει, όπως ο ίδιος τόνισε στα ΜΜΕ. Ακόμα ο πρώην, πια, διοικητικός ηγέτης των «μπλαουγκράνα» δήλωσε πως δεν υπήρχε καμμία παρανομία στην μεταγραφή του Νεϊμάρ και πως όλα γίνονται γιατί η έλευση του προκάλεσε ζήλια και απελπισία στους αντιπάλους του. Τον Ρόσελ θα διαδεχτεί άμεσα ο τωρινός αντιπρόεδρος της ομάδας, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, και θα παραμείνει στην προεδρία μέχρι το 2016.