Βαθμολογία

Κοντά σε Κωτσιόπουλο η ΑΕΛ

Μια ακόμη μεταγραφή είναι έτοιμη να ανακοινώσει η ΑΕΛ. Οι πληροφορίες που μας έρχονται από την Κατερίνη, αναφέρουν πως ο κεντρικός αμυντικός Νέστωρας Κωτσιόπουλος είναι κοντά στο να φορέσει την βυσσινί φανέλα. Να τονίσουμε πως ο παίκτης έχει αποχωρήσει από την ομάδα του Βατανιακού και είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί το νέο σταθμό της καριέρας του.

Με το μυαλό στον Κάστορα…

Στο παρελθόν έχει περάσει το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα για τους παίκτες, αλλά και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Εξάλλου και ο χρόνος είναι περιορισμένος μέχρι το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα την προσεχή Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ με τον Κάστορα. Η ΑΕΛ θέλει φυσικά τη νίκη που θα επαναφέρει τα χαμόγελα και θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο.

Αναφορικά με το αγωνιστικό ρεπορτάζ, οι Αραμπατζής και Σαββίδης δεν μπορούν να είναι στα πλάνα γι’ αυτό το ματς, αφού είναι στο στάδιο της αποθεραπείας. Από την άλλη, την Πέμπτη δεν έκανε προπόνηση και ο Μήτσης λόγω της ίωσης που έχει. Εκτός είναι φυσικά και ο Γιάννης Παπαϊωάννου, αφού η χρονιά φέτος για τον Λαρισαίο παίκτη δεν ήταν καθόλου καλή.

Από την άλλη κανονικά προπονήθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ ο Κώστας Κουλίδης, ενώ το πρόγραμμα ακολούθησε και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Κώστας Πάνος, που είναι μάλλον μια ανάσα από την επιστροφή του στην ομάδα και λογικά τις επόμενες ημέρες αυτό θα πάρει και επίσημο χαρακτήρα.