Βαθμολογία

Βασίλεψε η Δήμητρα Γιάννουλης

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης η Δήμητρα Γιάννουλης στο καφέ ‘’ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΣΤΟΠ’’.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Παραβρέθηκαν τα μέλη του διοίκησης του συλλόγου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Λάρισας Θανάσης Μαμάκος και ο πρόεδρος της τοπικής δημοτικής κοινότητας Γιώργος Πακάκης.

Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Κουλουψούζης συνεχάρη και ευχαρίστησε τους παίχτες για την πετυχημένη ως τώρα πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, προτρέποντάς τους να κάνουν πράξη το στόχο που τέθηκε από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς και που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βλέποντας με θετικό μάτι και το νταμπλ.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος Λάρισας Θ. Μαμάκος, ευχόμενος σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και στα μέλη της διοίκησης, υγεία και κάθε επιτυχία στην ομάδα.

Τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν ο προπονητής Γιάννης Μπουρνάκας (το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί το έδωσε στον τραυματία ποδοσφαιριστή Θοδωρή Εμμανουήλ, ο οποίος απέχει εδώ και πολύ καιρό από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του σωματείου) και οι παίχτες Χρήστος Γκικούδης και Αχιλλέας Μανάκας.

Η πίττα ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου Γιάννη Σβάρνα της Γιάννουλης και τα δώρα προς τους τυχερούς προσφορά του καταστήματος δερμάτινων ειδών ‘’ CONTESINA’’ της Λάρισας. 

Το σημαντικότερο ωστόσο δώρο ήταν αυτό που έβγαλε από το σακάκι του ο πρόεδρος της Δήμητρας Ηλίας Κουλουψούζης και αφορούσε το δελτίο του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Τζιόλα, ήταν παρόν στην εκδήλωση και ο ίδιος ο παίχτης, ο οποίος μεταγράφηκε σήμερα από τον Δωτιέα Αγιάς και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την περαιτέρω προσπάθεια  του σωματείου της Γιάννουλης.