Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Κοιλιάρα ο Παναιγιάλειος

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοιλιάρα, μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Τον καλωσορίζει στη "μελανόλευκη" οικογένεια και του εύχεται καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1986. Αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και του πλάγιου επιθετικού και είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Παίζει με ευχέρεια τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις τις σεζόν 2006-07 και 2007-08 με τον Εργοτέλη προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και κυρίως του Παναθηναϊκού, αλλά τελικά το 2008 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4 ετών με τον Πανιώνιο.

Στους "κυανέρυθρους" δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στη βασική ενδεκάδα, πράγμα το οποίο οφείλεται κυρίως στο ότι η θητεία του στην ομάδα συνέπεσε με την άφιξη των σπουδαίων διεθνών Ουρουγουανών Άλβαρο Ρεκόμπα και Φαμπιάν Εστογιάνοφ, που αγωνίζονταν στην ίδια θέση με αυτόν. Ακολούθησε μία σύντομη επιστροφή στον Εργοτέλη με τη μορφή δανεισμού καθώς και η παραμονή για 1,5 χρόνο στον Λεβαδειακό. Τον Ιούλιο του 2012 αποκτήθηκε από την κυπριακή ΑΕΠ Πάφου από την οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ένεκα των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε βασικός στον Ηρακλή Ψαχνών. Στην Α' Εθνική έχει 137 συμμετοχές και 10 γκολ».