Βαθμολογία

Το πρωί της Τετάρτης το οριστικό για Μπουσινάκη!

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο στάδιο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 3ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Γ' Εθνικής (15:00) θα γνωρίζει η ΑΕΛ αν τελικά μπορεί να υπολογίζει στον Περικλή Μπουσινάκη!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Όπως πληροφορηθήκαμε από την ομάδα, λογικά ο παίκτης θα είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, αν και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν το «οκ» από την ΕΠΟ ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να θυμίσουμε πως τελευταίο παιχνίδι που συμμετείχε ο παίκτης με την Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν στις 22/12 και αύριο ουσιαστικά ολοκληρώνεται ημερολογιακά ένας μήνας. Θα περιμένουμε λοιπόν το αυτόματο σύστημα της ΕΠΟ να… αποφασίσει για το αν ο παίκτης θα μπορεί να υπολογίζεται.

Αγωνιστικά η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο στάδιο Αλκαζάρ. Εκτός θα είναι οι Αραμπατζής, Σαββίδης και Παπαϊωάννου. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Μήτση ο οποίος έχει μια ίωση και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί. Τέλος στην αποστολή θα είναι και ένας νεαρός παίκτης από τις ακαδημίες της ομάδας ο νεαρός Δίχρης ο οποίος προπονείται κάποιες φορές και με την πρώτη ομάδα.