Βαθμολογία

«Ανθρακωρύχος» ο Καμπελά

Τη συμφωνία με τη Νιουκάστλ για την παραχώρηση του Ρεμί Καμπελά επιβεβαίωσε η Μονπελιέ, ωστόσο, ο μέσος δεν θα μετακινηθεί στους «ανθρακωρύχους» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η αγγλική ομάδα παραδέχθηκε ότι ο 23χρονος παίκτης αποτελεί έναν από τους βασικούς της στόχους, ενώ από την πλευρά του ο πατέρας του υποστήριξε πρόσφατα ότι η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί εντός του μήνα.

Ωστόσο, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται ότι ο Καμπελά θα «μετακομίσει» στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» στο τέλος της περιόδου, μετά και τις δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής ομάδας, Λοράν Νικολίν: «Ήρθαμε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Νιουκάστλ, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα» τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» της Μονπελιέ στη «Midi Libre» και συνέχισε: «Η συμφωνία δεν περιλαλβάνει την αποχώρηση του Ρεμί πριν τον Ιούνιο, αυτό είναι βέβαιο».

Ο παίκτης από την πλευρά του δήλωσε στο γαλλικό ραδιόφωνο ο RMC: «Για την ώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι η Μονπελιέ. Εάν έρθει κάποια πρόταση είναι στο...χέρι των δύο ομάδων να συζητήσουν και μετά θα δούμε», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι η τελευταία μου χρονιά στο σύλλογο και δεν θέλω με τίποτα να φύγω και να δω τη Μονπελιέ στη Λιγκ 2».