Βαθμολογία

«Η Γερμανία χρειάζεται ευπροσάρμοστους παίκτες στο Μουντιάλ»

Ο Γιόακιμ Λεβ εξέφρασε την άποψη ότι οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο πρέπει να είναι «ευπροσάρμοστοι», προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες συνθήκες στη Βραζιλία.
Ο προπονητής της «νατσιονάλμανσαφτ» είπε στους παίκτες του, σε εκδήλωση μάρκετινγκ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Μόναχο, ότι θα αντιμετωπίσουν «ζέστη, πολύωρα ταξίδια, διαφορετικές ώρες έναρξης των αγώνων και διαφορές ώρας» στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στη «χώρα του καφέ» το διάστημα 12 Ιουνίου-13 Ιουλίου.
«Τα πάντσερ» θεωρούνται μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και ο Λεβ ελπίζει να έχει όλους τους παίκτες του σε καλή κατάσταση από τα μέσα Μαΐου και μετά, όταν θα πραγματοποιηθούν προπονητικά καμπ για τους διεθνείς, αλλά και τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας ενόψει Μουντιάλ με Πολωνία, Καμερούν και Αρμενία. «Πρέπει να φροντίσουμε ώστε όλοι οι παίκτες να μπουν απολύτως έτοιμοι στις εντατικές προετοιμασίες μας, ύστερα από μια μακρά και δύσκολη σεζόν» υπογράμμισε ο Γερμανός ομοσπονδιακός. Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Πορτογαλία, την Γκάνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.