Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Οι φίλαθλοι δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα όρια…»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας μίλησε αποκλειστικά στο athleticlarissa.gr. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Της Βάσως Γκατζούλη

Μια ευχή για τη νέα χρονιά…
«Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους να έχουν υγεία το νέο έτος και υπομονή για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα που αντιμετωπίζουμε. Το ίδιο εύχομαι για ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές και παράγοντες».

Είστε ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της διαιτησίας στη Λάρισα;
«Η διαιτησία στη Λάρισα είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Οι διαιτητές είναι πολύ καλά καταρτισμένοι, όμως επειδή έχουν σε εξέλιξη πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες με τεράστιο ενδιαφέρον, παρουσιάζονται αρκετά συχνά παράπονα από τους φιλάθλους».

Σίγουρα θα έχετε ενημερωθεί για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν σε Νίκαια και Φάρσαλα. Θα υπάρχει επίσημη πρόταση της ΕΠΣΛ για την βία στα γήπεδα από τους φιλάθλους;
«Και στα δύο παιχνίδια ήμουν παρών και έχω προσωπική γνώμη. Δεν επιτρέπεται το 2014 να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα βίας. Η Ένωση εκτός από το να προστατεύει την παρουσία μελών της διοίκησης επιβάλει και μεγάλες ποινές στους ταραξίες. Στα Φάρσαλα επιβλήθηκε για πρώτη φορά η μέγιστη ποινή με το ποσό των 900 ευρώ σε συγχώνευση και των δύο παιχνιδιών. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλαθλοι και είναι προσωπική μου παράκληση ότι σε περίπτωση σοβαρών επεισοδίων και πιθανής σύλληψης με το νέο αθλητικό νόμο, θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να δείχνουν την αγάπη για την ομάδα τους χωρίς να υπερβαίνουν τα όρια».

Ποια είναι η γνώμη σας για τον Τύρναβο και τις ομάδες μας στην Γ’ Εθνική;
«Όλοι τους κάνουν μια καλή πορεία, εύχομαι στην ομάδα του Τυρνάβου να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί, στην ΑΕΛ να αλλάξει κατηγορία και στις υπόλοιπες ομάδες να παραμείνουν».

Κλείνοντας την κουβέντα μας, μας ευχαρίστησε από καρδιάς και μας ευχήθηκε καλή πορεία στο δύσκολο έργο που κάνουμε.