Βαθμολογία

Νίτσας: «Ευχή μας το 2014 να έχουμε διαιτητή στην Σούπερ Λίγκα»

Ο πρόεδρος του ΣΔΠΛ και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Νίτσας Στέλιος στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας μίλησε αποκλειστικά στο athleticlarissa.gr.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αρχικά του ζητήσαμε να μας κάνει μια ευχή για τον σύνδεσμο: «Το 2014 εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει όλα τα παιδιά μας γερά και δυνατά για να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες που έχει έτσι και αλλιώς ο θεσμός της διαιτησίας. Πιστεύω σε όλους τους διαιτητές μας, ότι θέλουν να κάνουν ανεπηρέαστα την δουλειά τους καμιά φορά όμως από την ένταση που έχουν τα παιχνίδια μπορεί να τους κάνει νευρικούς και να μην μπορούν τα αποδώσουν τα μέγιστα των ικανοτήτων τους».

Σε ερώτησή μας για το πώς είναι μέχρι τώρα το επίπεδο της Λαρισινής διαιτησίας έχοντας φτάσει στα μισά η χρονιά μας απάντηση: «Το επίπεδο είναι πολύ καλό και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η κεντρική επιτροπή της ΕΠΣΛ. Έχουμε αποδείξει ότι κάνουμε πολύ σωστά και σοβαρά την δουλειάς μας τηρώντας τους νόμους που λέει το καταστατικό του συνδέσμου μας».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν ταλέντα, νέοι διαιτητές τα επόμενα χρόνια μας απάντησε: «Φυσικά και υπάρχουν αν σκεφτεί κανείς πως έχουν τέσσερις σχολές που απαρτίζουν 120 άτομα, είναι εύλογο ότι τα ταλέντα ξεχωρίζουν και είναι σε πολύ μικρές ηλικίες και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό».

Του ζητήσαμε να μας πει για το πως βλέπει τις ομάδες μας σε Β’ και Γ’ Εθνική. «Και η ομάδα του Τυρνάβου, αλλά και οι άλλες έχουν ανεβασμένο επίπεδο, προσπαθούν πάρα πολύ, θεωρώ ότι ο Τύρναβος έχει καλή πορεία αν και έχει αδικηθεί από κάποια αποτελέσματα, η ΑΕΛ θα ανέβει σίγουρα κατηγορία και για τις άλλες ομάδες ευχής έργο είναι να διατηρηθούν στην κατηγορία και να μην έχουμε κάποιο υποβιβασμό».

Τέλος μας ευχήθηκε καλή πορεία στο athleticlarissa.gr μιας και θεωρεί ότι είναι ένα μέσο που κάνει ανεπηρέαστα την δουλειά του και αξίζει να παραμείνει για πολλά χρόνια στον χώρο με επιτυχίες.