Βαθμολογία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Συνδ. διαιτητών ποδοσφαίρου Λάρισας

Από αριστερά ο κ. Τσιλίκης Σπύρος (ταμίας), ο κ. Καραφέριας Κώστας (μέλος του Δ.Σ.), ο κ. Φαρμάκης Τρύφων (Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου), ο πρόεδρος του ΣΔΠΛ και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Νίτσας Στέλιος, ο κ. Τζιώλας Δημήτρης (παλαίμαχος διαιτητής), και ο κ. Ντάβος Θεόδωρος (μέλος Δ.Σ.)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Δευτέρα το βράδυ στις 20:30 ο Σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Λάρισας στα γραφεία του συνδέσμου σε μια κατάμεστη αίθουσα. Το παρών έδωσαν παλαίμαχοι, αλλά και εν ενεργεία διαιτητές του νομού μας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ανάμεσά του ήταν και ο επίτιμος πρόεδρος των διαιτητών Τιμολέων Λάτσιος, ο οποίος μίλησε μετά από παρένεση του προέδρου του ΣΔΠΛ και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Στέλιου Νίτσα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο κ. Λάτσιος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία, να προχωρούν με σύνεση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις γυναίκες οι οποίες δεν «στολίζουν» μόνο αισθητικά με την παρουσία τους τα γήπεδα, αλλά έχουν ενεργό ρόλο και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη.

Από την πλευρά του ο κ. Νίτσας στη σύντομη τοποθέτησή του τόνισε ότι: «του χρόνου επειδή δεν χωράει η αίθουσα του συνδέσμου τα μέλη της, η καθιερωμένη κοπή πίτας θα γίνει σε έναν μεγαλύτερο χώρο».

Ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του σε όλους τους διαιτητές του νομού να έχουν υγεία και να εκτελούν το έργο του ανεπηρέαστα και έντιμα. Αξίζει να τονίσουμε πως στην αίθουσα ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο athleticlarissa.gr για τα τεκταινόμενα της Ένωσης και όχι μόνο…

Από αριστερά ο κ. Τσιλίκης Σπύρος (ταμίας), ο κ. Μάνος Θεόδωρος (αντιπρόεδρος), ο κ. Καραφέριας Κώστας (μέλος του Δ.Σ.) και κ. Φαρμάκης Τρύφων (Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας)

Ο πρόεδρος του ΣΔΠΛ και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Νίτσας Στέλιος μαζί με τον κ. Φαρμάκη Τρύφων (Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας)

Ο κ. Νίτσας Στέλιος μαζί με τον επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Λάτσιο Τιμολέων

Ο κ. Νίτσας Στέλιος μαζί με τον κ. Μαστροδήμο Βασίλη Πρόεδρο Επιτροπής Διαιτησίας

Από αριστερά ο κ. Μάνος Θεόδωρος (Αντιπρόεδρος), ο κ. Λουτρίδης Γεώργιου (πρώην πρόεδρος) και ο κ. Φαρμάκης Τρύφων (Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου)

Ο κ. Μπουμαρσόπουλος Άγης αποτελεί το αύριο της Λαρισινής διαιτησίας και φωτογραφήθηκε μαζί με την συντάκτρια του athleticlarissa.gr κ. Γκατζούλη Βάσω