Βαθμολογία

«Έσβησε» 35χρονος μπασκετμπολίστας

Σοκαρισμένη είναι η αθλητική οικογένεια της Λέσβου, με την είδηση του αδόκητου χαμού του μπασκετμπολστα του Παγγεραγωτικού Στρατή Τραντάλη κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας κόντρα στον Παλλεσβιακό.

Ο άτυχος άσος, ηλικίας 35 ετών άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο από το Κλειστό της Νεάπολης, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τραντάλης αισθάνθηκε αδιαθεσία και δύσπνοια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και γι' αυτό το λόγο κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια μαζί με παράγοντες της ομάδας του, οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο, ενώ άνθρωπος από την κερκίδα έσπευσε να παράσχει πρώτες βοήθειες, αφού στο γήπεδο δεν υπήρχε γιατρός.

Οι άνδρες του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβαν, του τοποθέτησαν οξυγόνο, ωστόσο η καρδιά του 35χρονου άσου δεν άντεξε και ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο «Βοστάνειο».

Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου ανέβαλλε όλη την αγωνιστική δραστηριότητα στα πρωταθλήματα της δύναμής της για την Κυριακή, ενώ προσπάθειες καταβάλει και η ομάδα του Παπάδου Γέρας, σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία, ώστε να αναβληθεί το αυριανό ματς της Γ' Εθνικής με αντίπαλο το Χαλάνδρι.

Πηγή: sportlesvos.gr