Βαθμολογία

Και το όνομα αυτής... ΔΗ.ΜΕ.ΑΡ.

Ακόμα και όνομα αλλάζει η ΔΗΜΑΡ, όπως αποφασίστηκε σε μυστική σύσκεψη που διοργανώθηκε, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News, υπό τον Φώτη Κουβέλη την περασμένη Τετάρτη, με θέμα τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου και τη συμμετοχή πρώην υπουργών. Παράλληλα εκκρεμεί και συνάντηση με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Στη σύσκεψη στο ξενοδοχείο «The Stanley» συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι πρώην υπουργοί Χάρης Καστανίδης,Πάνος Μπεγλίτης, Στέφανος Μανίκας, ο πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας, το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μηνάς Σταυρακάκης, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Σωτηρέλης και ο Γιάννης Τσαμουργκέλης, στέλεχος της «Κίνησης Π-80».

Στην αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, με επικεφαλής τον Φ. Κουβέλη, συμμετείχαν ο νέος γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής Θεόδωρος Μαργαρίτης, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Σάκης Παπαθανασίου και Παναγιώτης Παναγιώτου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να έχει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Όπως αποφασίστηκε, με δεδομένο ότι ο χρόνος πιέζει, μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου θα πρέπει να είναι έτοιμη η πολιτική διακήρυξη του νέου οργανωτικού σχήματος που θα περιλαμβάνει τη ΔΗΜΑΡ και όσους θέλουν να συνεργαστούν μαζί της , κατά τα πρότυπα του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τη διάλυση του Συνασπισμού και των άλλων συνιστωσών. Το όνομα που προτάθηκε και συζητήθηκε στη σύσκεψη ήταν «Δημοκρατική Μεταρρυθμιστική Αριστερά» (ΔΗ.ΜΕ.ΑΡ.).

Πηγή: newbeast.gr