Βαθμολογία

Κατάφερε να ισοφαρίσει το Αβέρωφ

Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», ανάμεσα σε ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Κεραυνό Παραποτάμου και βγήκε ισόπαλο με σκορ 2-2. Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ μάλιστα, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν.

Η ομάδα του Παραποτάμου, μπήκε μπροστά στο σκορ στο 12ο λεπτό με ωραίο γυριστό σουτ του Άρη Καπετάνιου, που έκανε το 0-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, έκανε το 0-2 στο 32’, όταν αντιλήφθηκε ότι ο Παζιάνας βρισκόταν εκτός θέσης και με σουτ από μακριά τον «κρέμασε» και έκανε το 0-2. Μάλιστα, ο πολυτάλαντος επιθετικός είχε και δοκάρι στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τα πάνω τους και να μειώσουν στο 60’ με σουτ του Μπάρδα που έκανε το 1-2. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Καφφές έκανε το 2-2 με ανάποδο ψαλίδι και χάρισε τουλάχιστον τον πόντο στην ομάδα του.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Λυσάρης, Καφφές, Περδίκης Σ., Περδίκης Ν., Καψάλης, Τσιρβούλης(80’ Κίτσιος), Μπάρδας Κ., Ταρταμπούκας, Ελευθέρογλου Γ.(88’ Μπάρδας Β.), Μητρακούλης.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Ζήκος, Ζυγοροδήμος, Ναΐμ, Καραούλης, Μίντο, Δαλακώνης, Σαΐτης, Παππάς(77’ Βασίλεβ), Κουκουτσέλος(86’ Αβραμούλης), Καπετάνιος, Κανταρίνος Θ.(70’ Σερίφης Τρ.).