Βαθμολογία

Διπλό ελπίδας για το Αργυροπούλι

Η έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακή στο γήπεδο της Φαλάνης, όπου η Δόξα Αργυροπουλίου κέρδισε τον Φαλανιακό με σκορ 0-2 και ανανέωσε έτσι τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα, μιας και δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και κάποια σουτ του Γωγάκου και του Νίκου Κολοβού, δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Αργυροπουλίου.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 30ο λεπτό όταν ο Μάρκου έβγαλε τον Ντιντόκα σε απόσταση βολής και αυτός με σουτ έκανε το 0-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος, ο Τσιάγκος, εδραίωσε την νίκη της ομάδας του, κάνοντας το 0-2 στο 70ο λεπτό με σουτ. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Φαλανιακός έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 80ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε ο Νίκος Κολοβός με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Φαλανιακός(Τάκης Παραφέστας): Μιγδάνης, Μπλέντι, Βαρσάμης, Κολοβός Κ., Πολύζος, Παπαδόπουλος(65’ Λυγούρας), Κολοβός Ν., Παπαγεωργίου(75’ Καρυώτης), Γωγάκος, Σαχίνης, Μανακούσιος Δ.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος, Βασιλέρης, Σουλιώτης, Μπαχτσεβάνος, Χατζής Σκούπρας, Κόκκορας(80’ Γκατζούλης), Τσούτσας(75’ Γκιόζι), Ντιντόκας, Τσιάγκος, Μάρκου(60’ Λιούμης).