Βαθμολογία

Όμορφο παιχνίδι στην Νίκαια

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η ΑΕΔ Νίκαιας, που επικράτησε του Σμόλικα Φαλάνης, το απόγευμα της Κυριακής, για την Α’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και οι δύο έχασαν από ένα πέναλτι.

Στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι των παικτών του Σμόλικα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χριστοδούλου που δεν ήταν εύστοχος και το σκορ παρέμεινε στο μηδέν. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κι αυτοί πέναλτι με τον Δάσσιο. Ο Πατσής ανέλαβε να το εκτελέσει αλλά ο Τζουβάρας απέκρουσε, με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια ισόπαλες και χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, στο 65ο λεπτό, με τον Μπούκα που με σουτ έκανε το 1-0. Ο Σμόλικας, παραπονιέται για μια φάση, όταν ο Κολοβός εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Μπαρούτας έκανε μια κεφαλιά στην περιοχή και ο Νεστορίδης έσπρωξε την μπάλα με προβολή προς την αντίπαλη εστία, με τους ανθρώπους του Σμόλικα να λένε ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή.

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Ακρίβος, Χονδρονάσιος, Ανδρέου, Μπακαρτζής, Σβερκούλης, Στατήρης, Καραμπούζης(70’ Γεωργόπουλος λ.τ.), Ψαρούλης, Χριστοδούλου, Μπούκας(75’ Γαρυφαλλόπουλος).

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Δολιάνης, Αντωνίου, Κουκούλης, Νεστορίδης, Κολοβός, Τανάγιας Χρ.(65’ Κόκρας), Λιάκος(58’ Τσιρόπουλος), Πατσής(75’ Ρούμπος), Μπαρούτας, Δάσσιος.