Βαθμολογία

Σταμάτησε στα εφτά η Δήμητρα Γιάννουλης

Ευρεία νίκη πήρε η Δήμητρα Γιάννουλης, που επικράτησε με το επιβλητικό 7-1 του Όλυμπου/Μυτικα Καλυβίων μέσα στο γήπεδο της και παρέμεινε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΛ.

Το σκορ δεν αφήνει περιθώριο για πολλά σχόλια, καθώς μιλάει από μόνο του για την ανωτερότητα των γηπεδούχων. Οι ποδοσφαιριστές της Δήμητρας άνοιξαν το σκορ, στο 20’ με κεφαλιά του Σουφχάρα, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε και στο 34’ με πλασέ, κάνοντας το 2-0.

Στο 38ο λεπτό, ο Σπανός με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και ο ίδιος έκανε το 4-0 στο 40ο λεπτό. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, η Δήμητρα είχε και δοκάρι, στο 44’ με τον Σουφχάρα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σουφχάρας σημείωσε χατ τρικ, κάνοντας το 5-0 στο 50’, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 65’ σε 5-1. Στο 72’ ήρθε η ώρα να σκοράρει και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, ο Πατσιωτός, που με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 6-1. Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τέγος, με πλασέ, κάνοντας το 7-1.

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας(75’ Μαυρουδής), Μπαρούτας, Σουφχάρας, Κοντοδήμος, Μανάκας(58’ Τέγος), Θώμος, Κοταρέλας(55’ Δαούλας), Μακανίκας), Σπανός, Πατσιωτός.