Βαθμολογία

Άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία...

* "ΠΛΗΡΩΣΕ" ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ 2-1 ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παρά το γεγονός ότι στάθηκε με αξιώσεις στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο ΑΣ Πυργετού γνώρισε την ήττα με 2-1 στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο "πληρώνοντας" ουσιαστικά το νωθρό ξεκίνημά του, διάστημα κατά το οποίο δέχθηκε δύο "εύκολα" γκολ. Στην συνέχεια, οι "βυσσινί" ισορρόπησαν το παιχνίδι και διεκδίκησαν με πάθος την επίτευξη ενός τέρματος, κάτι που τελικά κατάφεραν λίγο πριν το φινάλε προκαλώντας το εμφανέστατο άγχος της ενδεχόμενης ισοφάρισης στους γηπεδούχους, έστω και αν απέμενε πλέον ελάχιστος χρόνος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Φυσικά, αυτό που προέχει για την ομάδα του Κάτω Ολύμπου είναι να δοθούν κάποιες λύσεις στα γενικότερα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ώστε να έχει την δυνατότητα της αξιοπρεπούς συνέχισης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ στο 12' με σουτ του Μπίκα που αποκρούστηκε από την εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ, ενώ στο 19' πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Ζατσάϊ που νίκησε από κοντά τον Αγριόδημο. Στο 31' σημειώθηκε το 2-0 με σουτ του Μπίκα μέσα από την περιοχή, δίνοντας την αίσθηση ότι η τύχη του παιχνιδιού είχε ήδη κριθεί.

Στην επανάληψη, οι Πυργετινοί ανέβασαν τους ρυθμούς τους και αφού έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 58' με τον Βελετάνη και στο 62' με τον Καραβασίλη (σουτ που έφυγαν λίγο έξω από τα δοκάρια των γηπεδούχων), έφθασαν στην μείωση του σκορ στο 89' με σουτ του Βάρσου που αξιοποίησε την ενέργεια του Καουνά.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Τρικαλινού Κώστα Μανασή και των βοηθών του Θεόδωρου Νταλούκα-Ανδρονίκης Νιώτη, ενώ με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Βουραζέρης (52') και Καουνάς (56').

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Απόστολος Μπακάλης): Τσουμπέκος, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Κόκκας, Ρέβης (66' Μπακάλης), Χατζής (62' Μπλέτσας), Ζατσάϊ, Κουβελάς (61' Γκίκα), Μπίκας, Μιχολίτσης.

ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Βαγγέλης Στεφανής): Αγριόδημος, Λιάκος, Πίρε, Ψωμολιάς, Μαντζαφούλης, Καψιώχας, Καραβασίλης (73' Βάρσος), Καουνάς, Ζιώγας (73' Περήφανος), Βελετάνης, Αργύρης.