Βαθμολογία

Αντιμέτωπος με την κακή του τύχη ο Αμπελωνιακός

Την ήττα με σκορ 3-1, γνώρισε ο Αμπελωνιακός μέσα στο Μακροχώρι Ημαθίας, όπου αντιμετώπισε την Ένωση Αποστόλου Παύλου. Η ομάδα του Νομού μας, δεν ήταν ιδιαίτερα τυχερή στο παιχνίδι, καθώς έχασε κλασικές ευκαιρίες, αλλά και ένα πέναλτι.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καπετανόπουλου, είχαν την ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ, στο 25ο και στο 30ο λεπτό. Στην πρώτη περίπτωση, ο Κόκκινος μόνος του απέναντι στην αντίπαλη εστία έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κακαβίτσης, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει την προσπάθεια του.

Τελικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 41’ με τον Τζεϊρανίδη, για να πετύχει και δεύτερο γκολ, λίγα λεπτά αργότερα με τον Καφφέ, που έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Αποστόλου Παύλου, πέτυχαν και τρίτο γκολ, στο 71ο λεπτό με τον Σπανό. 

Τελικά, η ομάδα του Νομού μας, κατάφερε να μειώσει στο 75ο λεπτό με διπλή προσπάθεια του Κόκκινου, που με πλασέ έκανε το 3-1. Από εκεί και πέρα, ο Αμπελωνιακός κέρδισε ένα πέναλτι σε χέρι αντίπαλου ποδοσφαιριστή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κακαβίτσης, που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αμπελωνιακός(Δημήτρης Καπετανόπουλος): Τρούκης, Μαυρίδης, Τζιαρτζιάνης, Πολύζος(80’ Βούκιας), Πασχαλίδης, Κούρο(46’ Μεζίνι), Κομισόπουλος(70’ Παπανδρέου), Γκαμπέτας, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Κόκκινος.