Βαθμολογία

Επεισοδιακό παιχνίδι στο Ομορφοχώρι, με νικητή τον Αχιλλέα (0-1)

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Ομορφοχωρίου και τον Αχιλλέα Φαρσάλων (0-1) ολοκληρώθηκε στις 17:30 (!) έπειτα από μεγάλη διακοπή αφού στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης δημιουργήθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο από παίκτες, παράγοντες, προπονητές και την διαιτησία να αποχωρεί για περίπου 15 λεπτά στα αποδυτήρια ώστε να ηρεμίσουν τα πνεύματα και να ολοκληρωθεί λίγο πριν… ανάψουν τα φώτα το παιχνίδι που βρήκε τελικά νικητή τον Αχιλλέα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα των Φαρσάλων μετά από αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, από την άλλη η Δόξα συνεχίζει να αγωνιά για την παραμονή της στην κατηγορία.

Πολλά τα παράπονα από τους γηπεδούχους για την διαιτησία (τέλειωσε το παιχνίδι με 8 παίκτες, με δέκα οι φιλοξενούμενοι). Στο αγωνιστικό μέρος, νευρικό παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Το γκολ του Αχιλλέα Φαρσάλων στο 26’ με τον Γκατζόγια με ψηλοκρεμαστό σουτ, ύστερα από πάσα του Μπένου.

Από την άλλη η ομάδα της Δόξας αν και έκανε φιλότιμη προσπάθεια δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, αλλά χωρίς να καταφέρνουν τα τις τελειώσουν. Τα Φάρσαλα χωρίς να ικανοποιήσουν ιδιαίτερα πήραν ένα σημαντικό τρίποντο. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 12’ ο Τζαλαμπήρας από κόρνερ, έδωσε έτοιμη πάσα στον Ραμάι, αλλά δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να ανοίξει το σκορ.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και μετά την επίτευξη του τέρματος, οι ομάδες δεν απέδωσαν ποιοτικό ποδόσφαιρο σε καμία περίπτωση και δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.

Για την Δόξα Ομορφοχωρίου αποβλήθηκαν οι: Μάρκου (75’ απευθείας κόκκινη), Βιλανάκης (60’ δεύτερη κίτρινη), Ανδρόνης (90’ απευθείας κόκκινη). Με δέκα ολοκλήρωσαν τα Φάρσαλα και αποβλήθηκε ο Λυμπέρης στο 25’ με δεύτερη κίτρινη.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου Σ., Μάρκου, Μωραϊτης. Καπετάνιος, Βιλανάκης, Ραμάι, Τζαλαμπήρας, Γκόλαντας, Ρουμελιώτης (70’ Γαρυφαλλόπουλος), Χριστοδούλου Κ. (80’ Ανδρόνης).

Αχιλλέας Φαρσάλων: Κουτσουκέρας, Τλούπας, Μαργαριτόπουλος, Πατσιούρας, Αντωνιάδης, Μακρής, Γκατζόγιας, Τσανάκας, Λυμπέρης, Μπένος (80’ Κλέντι), Τσούλης (65’ Ξυνογαλάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας, Καραθάνος, Ζαχαρός.