Βαθμολογία

Στράντζαλης: «Ικανοποίηση για τη νίκη, όχι για την εμφάνιση»

«Αν και πετύχαμε μια σημαντική νίκη για τους ποδοσφαιριστές – και συγχαρητήρια γι’ αυτό – δεν ήμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση. Ο αντίπαλος είχε αριθμητικό μειονέκτημα και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο και στυλ παιχνιδιού. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό παιχνίδι γιατί σε τρεις μέρες ακολουθεί ένα δύσκολο ματς για το Κύπελλο», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Στράντζαλης, μετά από το νικηφόρο αγώνα με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Τι πιστεύετε ότι έφταιξε και η ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή;

«Ο εκνευρισμός που προέρχεται από το γεγονός ότι δεν είσαι ήρεμος επειδή θέλεις πάση θυσία τη νίκη. Νιώσαμε ότι μας άγγιξε πάρα πολύ το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και θεωρούσα ότι θα ήμασταν καλύτεροι στο θέμα της ηρεμίας. Δυστυχώς, όμως, μετά από το γκολ και την αριθμητική υπεροχή, αντί να είμαστε πιο πιεστικοί στον αντίπαλο και να έχουμε την κατοχή της μπάλας, κάναμε πολύ βεβιασμένες ενέργειες προσπαθώντας να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Αντί να μας επηρεάσει θετικά, μας επηρέασε αρνητικά η αποβολή του αντιπάλου».

-Αποδίδεται κάπου – πλην της πίεσης – το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε τρίτη πάσα;

«Έχουμε τρίτη πάσα και τέταρτη, αλλά όχι συνέχεια. Όταν έχεις έναν αντίπαλο με αριθμητικό μειονέκτημα, είσαι υποχρεωμένος να τον κουράσεις με την πάσα. Εκεί δεν είχαμε σωστές λύσεις ώστε να παίξουμε κοντινές πάσες και μεσαίες μεταβιβάσεις. Υπήρχε ένας εκνευρισμός εξαιτίας του γεγονότος ότι έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε σήμερα, είχαμε το γκολ, αλλά το παιχνίδι δεν βγήκε έτσι όπως το είχαμε υπολογίσει».

-Στην εκπομπή των Μόνστερς είπατε ότι η ομάδα ίσως δεν χρειάζεται μεταγραφές. Η εικόνα στα τελευταία παιχνίδια σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές λύσεις από τον πάγκο…

«Δεν είπα ότι δεν χρειάζεται, είπα ότι πιστεύω πολύ στο υλικό που έχω και θεωρώ ότι μπορεί να βγάλει τη χρονιά. Αν υπάρχουν, όμως, μια-δυο περιπτώσεις για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς που μπορούν να μας κάνουν και τη διαφορά τότε καλώς να έρθουν. Αλλά δεν μπορεί να είναι πολλές».

-Ο Μπουσινάκης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την Τετάρτη;

«Αναμένουμε την ΕΠΟ».