Βαθμολογία

Θετικός βαθμός για τον Τύρναβο

Ο Τύρναβος πήρε έναν θετικό βαθμό στην έδρα της Δράμας κόντρα στην τοπικό Δόξα (0-0). Το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές χωρίς όμως να μπορέσει να σημειώσει κάποιο γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

16’ Εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή από τον Στόικο και ο Κάσσος μέσα από την περιοχή πιάνει χλιαρή κεφαλιά που δεν αιφνιδιάζει τον Πρίφτη.

17’ Τετ α τετ του Ρούτση μέσα στην περιοχή με τον Πρίφτη, αλλά στην έξοδό του ο τερματοφύλακας του Τυρνάβου βγαίνει νικητής!

20’ Επέλαση του Σαχινίδη από τα δεξιά, που υπό την πίεση του Στεργιανού κάνει το σουτ, αποκρούει ασθενέστατα ο Μένκα και η μπάλα φτάνει στον Αντρέ που μπροστά σε ανυπεράσπιστη εστία δεν καταφέρνει να την σπρώξει στα δίχτυα γιατί τον προλαβαίνει με προβολή ο Μπέκα!

38’ Κεφαλιά του Βανγκελί μέσα από την περιοχή, αναγκάζει τον Μένκα να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

76’ Ο Κυριακίδης από αριστερά βγάζει σέντρα για τον Διαμαντόπουλο, που μέσα από την περιοχή πιάνει κεφαλια η οποία φεύγει λίγο άουτ.

80’ Ο Σαχινίδης βγήκε στην κόντρα και την τελευταία στιγμή ο Στεργιανός τον παρεμπόδισε και το σουτ του έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μένκα.

89’ Αντεπίθεση του Τυρνάβου που βγαίνει με τέσσερις παίκτες, αλλά ο Όμο πιάνει ένα κακό μακρινό σουτ που καταλήγει πολύ ψηλά άουτ.

Δόξα Δράμας: Μένκα, Μπέκα, Στεργιανός, Γελαδάρης (67’ Κυριακίδης), Θεοδωρέλης, Βλασόπουλος (47’ Μοσχάκης), Ρούτσης, Περπερίδης, Κάσσος, Στόικος (76’ Χιντασέλι), Διαμαντόπουλος.

Τύρναβος: Πρίφτης, Μπάρος (59’ Σκούπρας), Καραμανλής, Όμο, Αντρέ (68’ Γεωργίου), Κουρτεσιώτης, Σαχινίδης (84’ Καραγιάννης), Τσούκαλος, Νταντίδης, Βανγκελή Τέλλος.