Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεδρίασε χθες στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Έφη Καραχάλιου, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  τα  Σαββατοκύριακου 4 - 5 και 11 - 12 Ιανουαρίου 2014, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

·Η ομάδα Απόλλων Λάρισας απαλλάχθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 3 του Π.Κ., για γεγονός που συνέβη στη διάρκεια του αγώνα Απόλλων - Όλυμπος Λάρισας/Μύτικας Καλυβίων, την 4η Ιανουαρίου 2014.

·Η ομάδα Ολυμπιακός Αμπελιάς, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα της 5 Ιανουαρίου 2014 με τον ΑΟ Ελευθερων, τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

·Στην ομάδα Αχιλλέας Φαρσάλων, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα της 4 Ιανουαρίου 2014, Νίκαια - Αχιλλέας, επιβλήθηκε η ποινή του χρηματικού προστίμου των 250 ευρώ (υπότροπη).

·Στην ομάδα Αχιλλέας Φαρσάλων, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα της 11 Ιανουαρίου 2014, Αχιλλέας - Δήμητρα Γιάννουλης, επιβλήθηκε η ποινή του χρηματικού προστίμου των 650 ευρώ (υπότροπη).

·Η ομάδα Όλυμπος Λάρισας/Μύτικας Καλυβίων, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα της11 Ιανουαρίου 2014 με την ομάδα της Νίκαιας, τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

·Η ομάδα Σταυραετός Σταυρού, για τη συμπεριφορά των οπαδών της και του εκπροσώπου της, στον αγώνα της11 Ιανουαρίου 2014 με την ομάδα Πανιώνιος, τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

-Στον εκπρόσωπο της ομάδας Σταυραετός, επιβλήθηκε η  ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι 28 Ιανουαρίου 2014), για τη συμπεριφορά του στον αγώνα Σταυραετός - Πανιώνιος της  11/1/2014.

-Στους εκπροσώπους των  ομάδων Ολυμπιακός Χειμαδίου και Ατρόμητος Βαμβακούς, καθώς και στον βοηθό προπονητή της ομάδας Αετός Μακρυχωρίου, επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, γιατί στους αγώνες των ομάδων τους αποβλήθηκαν από τους διαιτητές για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι. Απόλλων Λάρισας, παράβαση του άρθρου 23 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Δ., Αχιλλέας Φαρσάλων, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΤΣΑΚΑΒΙΤΗΣ Δ., Δόξα Ομορφοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ Λ., Όλυμπος Λάρισας, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Σ., Όλυμπος Λάρισας, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΝΤΙΝΟΥΛΗΣ Γ., ΠΑΟ Καλαμακίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΠΑΣΙΑΝΑΣ Κ., ΠΑΟ Καλαμακίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΙΛΙΛΗΣ Ε., ΑΟ Λύκοι, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΑΜΑΡΛΑΡΙΩΤΗΣ Μ., Ατρόμητοι/Θύελλα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΝΑΤΟΥΛΑΣ Ε., Σταυραετός, εξύβριση Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΦΛΩΡΟΣ Ε., Πανιώνιος, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΖΙΩΓΑΣ Ε., Κεραυνός Δρυμού, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΙΤΛΑΧΙΔΗΣ Χ., Βρυότοπος, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΡΩΜΑΝΟΣ Ν., Θύελλα Ελάτειας, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΧΑΤΖΗΡΟΥΦΑΣ Ν., Ανθούπολη, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.