Βαθμολογία

Η γυναίκα σας τι προτιμά;

Αποκαλυπτικά στοιχεία έφερε μία έρευνα, η οποία δείχνει πως οι μισές γυναίκες άνω των 30 ετών θα προτιμούσαν να μην κάνουν σεξ για ένα μήνα παρά να μείνουν χωρίς το κινητό τους τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία σε 3.583 γυναίκες το 48% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι η «έξυπνη» κινητή τους συσκευή ήταν πιο σημαντική από τις «στενές» σχέσεις με κάποιον άλλο άνθρωπο. Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι μία στις 20 γυναίκες δεν αποχωρίζεται το κινητό της ούτε όταν κοιμάται… «ξαπλώνοντάς» κοντά στο σώμα της.

Μάλιστα, ορισμένες (ποσοστό 39%) ανέφεραν ακόμη ότι έχουν αγοράσει ειδικές, αδιάβροχες θήκες, προκειμένου να μπορούν να τα χρησιμοποιούν ακόμη κι όταν είναι στο μπάνιο!

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε το διαδικτυακό περιοδικό Real Simple για λογαριασμό της Huffington Post, οι ζωές μας εξαρτώνται πλέον απόλυτα από τα κινητά τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να τη φανταστούμε λεπτό χωρίς αυτά.

Το 76% των γυναικών κοιτάζει το κινητό του τηλέφωνο κάθε ώρα, ενώ οι μισές από αυτές δεν αντέχουν να μην ρίξουν μια ματιά κάθε 15 λεπτά. Κι όμως μόνο το 27% των γυναικών παραδέχεται ότι έχει αναπτύξει εθισμό με αυτό, ενώ ένα 71% δε θα ήθελε να επιστρέψει στην εποχή όταν δεν υπήρχε ακόμη το διαδίκτυο.