Βαθμολογία

Καλαϊτζίδης: «Δεν θα ξεχάσω όσα βιώσα»

Με γραπτή του δήλωση, ο τέως πλέον τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Δήμητρης Καλαϊτζίδης, εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία που είχε με τη διοίκηση της προσφυγικής ομάδας. Αναλυτικά: «Πολλές φορές στη ζωή αποφασίζονται πράγματα και καταστάσεις, που τον έλεγχό τους τον κρατά η ίδια η ζωή. Και ίσως είναι που το συναίσθημα, υπερτερεί του ρεαλισμού και της επιθυμίας, τελικά.

Αποχαιρετώντας τη Νέα Σαλαμίνα, θεωρώ μεγάλη μου υποχρέωση, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Διοικητικού Συμβουλίου που με τίμησαν και με επέλεξαν να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Που μου έδωσαν επίσης την ευκαιρία και την χαρά να συμμετέχω (με τις όποιες δυνάμεις μου) στον κοινό αγώνα για την πολύπλευρη "επιβίωση" του προσφυγικού ιστορικού σωματείου. Βίωσα και ένοιωσα την πρωτόγνωρη για μένα, συλλογική προσπάθεια υπέροχων ανθρώπων, που μερικές φορές με συγκίνησαν και άλλες με ενίσχυσαν ως άνθρωπο, πέρα από τα επαγγελματικά στερεότυπα.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και όλους μαζί τους συνεργάτες μου, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που συνέδραμαν στην καλή μας παρουσία στους αγώνες μας. Ξεχωριστές ευχαριστίες καταθέτω, μέσα από την καρδιά μου, στους ποδοσφαιριστές, που μόχθησαν μαζί μου, στις προπονήσεις και τους αγώνες. Ήταν μεγάλη μου τιμή να τους υπηρετήσω.

Όλοι οι προαναφερόμενοι συνεισέφεραν, ώστε σήμερα να έχουμε κτίσει ένα καλό βαθμολογικό υπόβαθρο, το οποίο έχει φέρει τη Σαλαμίνα, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, να χρειάζεται μόνο δύο με τρεις νίκες, από το να εκπληρώσει τον φετινό αγωνιστικό της στόχο. Τέλος επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ομάδας που μας συμπαραστάθηκαν στην δύσκολή πορεία μας μέχρι σήμερα.

Κι' αν η ζωή αποφάσισε να είναι πρόωρο το τέλος αυτό, ποτέ δεν θα ξεχάσω το πέρασμά μου από τη Σαλαμίνα και όλα όσα αξιώθηκα να βιώσω ες "ἐς γῆν ἐναλίαν Κύπρον"...

Υ.Γ.: Σας ευχαριστώ εκ καρδίας όλους εσάς τους δημοσιογράφους που με τιμήσατε με την συνεργασία σας».