Βαθμολογία

Θέλει να συνεχίσει την προσπάθεια του ο Μαχητής

Με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα θέλει να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει για παραμονή στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο Μαχητής Τερψιθέας, που μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Κύμη την προηγούμενη αγωνιστική, πλέον καλείται να ταξιδέψει στην Καρδίτσα, όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Οι δύο ομάδες, βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία, με την ομάδα του Νομού μας να έχει τρεις βαθμούς περισσότερους, κάτι που θέλει να διατηρήσει, εάν όχι να αυξήσει.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, ο Λιλολάρι δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή του, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Νικούλη, όπως και του Κρεββατά. Επιπλέον, στην σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μιχάλη Κυριάκου, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Σταυροθεόδωρο και αυτός με την σειρά του δήλωσε τα εξής: «Εμείς, πάμε σε αυτό το παιχνίδι με στόχο να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε κόντρα στην Κύμη, όπου απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας καταφέραμε να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουμε την ισοπαλία. Θέλουμε την νίκη, απέναντι σε έναν ισάξιο αντίπαλο, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, ούτως ώστε στην συνέχεια να έχουμε το πλεονέκτημα απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας».