Βαθμολογία

Με στόχο την νίκη ο Αμπελωνιακός

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή θα έχει η ομάδα του Αμπελωνιακού, που θα ταξιδέψει μέχρι το Μακροχώρι Ημαθίας, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ένωση Αποστόλου Παύλου, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, μετά και τα δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, την νίκη απέναντι στον Ρήγα Φεραίο μέσα στο Βελεστίνο και την λευκή ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής, εντός έδρας κόντρα στα Λευκάδια. Πλέον, η ομάδα έχει φτάσει τους 9 βαθμούς και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι, ώστε να υλοποιήσει τον στόχο της, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Νομού μας, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με τους Ρόκα και Κούρο να έχουν μείνει λίγο πίσω στις προπονήσεις, καθώς προέρχονται από τραυματισμό, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καπετανόπουλος, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Φλέγγα, που λόγω σπουδών σε άλλη πόλη, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην ομάδα του Αμπελώνα.

Τέλος, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να ναυλωθεί πούλμαν, ούτως ώστε να μπορέσουν οι φίλοι της ομάδας να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της από κοντά και να την στηρίξουν στο δύσκολο έργο που θα έχει.