Βαθμολογία

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τσαριτσάνη!

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/1 ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Ο 2ος στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Οικονόμος υποδέχεται την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην Τσαριτσάνη τον 3ο στο βαθμολογικό πίνακα Εθνικό Φιλιππιάδας, σε μια αναμέτρηση που σαφώς θα προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων και φιλάθλων του νομού, καθώς οι 2 αντίπαλοι είναι οι μοναδικές  ομάδες που κέρδισαν μέχρι τώρα την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα.

Μετά από 13 αγωνιστικές, η ΑΕΛ προπορεύεται στον όμιλο με 33 βαθμούς, ακολουθώντας ο Οικονόμος με 31 και ο Εθνικός Φιλιππιάδας με 27.

Οι τεχνικός της ομάδας Κώστας Κατσάρας προετοιμάζει κατάλληλα τους παίχτες του, έχοντας σχετικά διαβασμένο τον αντίπαλο από το παιχνίδι κυπέλλου στις αρχές της φετινής περιόδου, όπου ο Οικονόμος έχασε στη Φιλιππιάδα με σκορ 1-0 και αποκλείσθηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Το μοναδικό ως τώρα πρόβλημα όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των παιχτών, εστιάζεται στον τραυματισμό του Δημήτρη Τόλιου (θλάση δικεφάλου).

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φιλάθλους της Τσαριτσάνης και της επαρχίας Ελασσόνας να ενισχύσουν την Κυριακή με την παρουσία τους στο γήπεδο την προσπάθεια της ομάδας, η οποία δείχνει πως συνεχίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.