Βαθμολογία

Μεγάλη επιτυχία ο χορός του Ν.Ο.Λ.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 11 Ιανουαρίου 2014 ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας στο κέντρο Λιόγερμα.

Παρουσία περίπου 300 ατόμων και με την Αντίπεριφερειάρχη Κα Ρένα Καραλαριώτου τον Aντιδήμαρχο πολεοδομίας Κο Άρη Γαλάτο και τον περιφερειακό σύμβουλο Θανάση Παιδή να δίνουν το παρών, ξεκίνησε η βραδιά με τις βραβεύσεις μετά το σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου Κου Κορδίστα Δημήτρη. Βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι:

- Ο Κος Ιωάννης Μπαλαμπάνης από τους πρωτεργάτες παράγοντες του συλλόγου με μεγάλη συνεισφορά στη δημιουργία ομάδας ΠΟΛΟ.

- Ο Κος Βασίλης Μιχαήλ, μέλος του συλλόγου, για την ανιδιοτελή προσφορά του στο σύλλογο.

- Ο Κος Βασίλης Καραΐσκος, χορηγός του συλλόγου.

- Οι επιτυχόντες αθλητές του συλλόγου στα τμήματα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι (Κουμουνδούρου Ελένη, Σεβδαλής Ζήσης-Παναγιώτης, Θεοδωρόπουλος Αναστάσιος, Κόκκινος Νικόλαος, Ιωακείμ Σωτήρης, Αλεξανδρής Γιώργος, Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος, Ζακυνθινός Γιώργος, Ζαφειρίου Γιώργος, Κουρέτα Αναστασία, Καραγιάννη Ιωάννα.)

- Η ομάδα παίδων του Πόλο για τη συμμετοχή της στη τελική φάση.
- Οι κολυμβητές Τσάτσας Αστέριος για την είσοδο τους στην οχτάδα στα αγωνίσματά τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
.
- Οι μικροί αθλητές που πήραν μέρος στην εσωτερική ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογος στις 21/12/2013. 
Στη συνέχεια οι κολυμβητές, κολυμβήτριες, πολίστες και πολίστριες του συλλόγου απέδειξαν περίτρανα ότι τα καταφέρνουν εξίσου καλά και στο χορό παρασύροντας τους γονείς τους, τους προπονητές και τους παράγοντες του συλλόγου ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά για την οποία το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. ευχαριστεί από καρδιάς όσους παρευρέθηκαν καθώς και τη Διεύθυνση του κέντρου για την άψογη εξυπηρέτηση.