Βαθμολογία

Πεντάρα και πρωτιά για τους Παίδες

Νίκη με σκορ 1-5 πήρε η Μικτή Ομάδα Παίδων του Νομού Λάρισας, που κέρδισε με το επιβλητικό αυτό σκορ την αντίστοιχη ομάδα της Καρδίτσας, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σε χωριό της Καρδίτσας, με όνομα Μάρκο. Οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Μαστοροδήμου, μετά από αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρωτιά στον Όμιλο τους.

Αποστολή στην Καρδίτσα: Γιώργος Μητσιούλης

Οι ποδοσφαιριστές το Νομού μας, ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και το απέδειξαν έμπρακτα στον αγωνιστικό χώρο, όπου κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά.

Μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες, η Λάρισα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 32ο λεπτό με τον Κοτσιανούλη, που έκανε το 0-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ένα λεπτό αργότερα, η Μικτή μας έκανε δύο τα τέρματα της, όταν ο Ζιάκας έβγαλε μια σέντρα από αριστερά και επερχόμενος Λιόντος έκανε από κοντά το 0-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νομού μας, πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν στο 46ο λεπτό ο Μπαμπατζιάς με προσωπική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Δέκα λεπτά αργότερα μάλιστα, η ομάδα της Λάρισας είχε και οριζόντιο δοκάρι, σε ένα μπέρδεμα που επικράτησε στην αντίπαλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι, μείωσαν πρόσκαιρα σε 1-3 στο 69ο λεπτό, όταν ο Καρέλας έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, ο τερματοφύλακας απέκρουσε χωρίς δύναμη και στην συνέχεια ο επερχόμενος Μορφάκης, μείωσε από κοντά, για την ομάδα της Καρδίτσας.

Παρ’ όλα αυτά, ο χορός των γκολ δεν είχε σταματημό για την Λαρισινή ομάδα, καθώς στο 71’ ο Κουσιάς έγραψε το 1-4 από κοντά, ενώ στο 75’ ο Καλύβας έβγαλε μια σέντρα στην περιοχή και ο Χαλάτσης από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΕΠΣΛ, καθώς επίσης και όλο το προσωπικό που απαρτίζει τις Μικτές Ομάδες, εύχονται στον προπονητή των Νέων, κύριο Νίκο Φώλλα να του ζήσει η κόρη που απέκτησε. Επίσης, εύχονται και στον ποδοσφαιριστή της ομάδας των Νέων Ηλία Καλφούντζο, που τραυματίστηκε σοβαρά, περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Καρδίτσας(Βησσαρίων Καραγεωργόπουλος): Παπαευθυμίου, Χρυσικός, Κορτίκης, Βασιλάκος, Αναγνόπουλος, Ευαγγελογιάννης, Μορφάκης, Νταλούμης, Κορέλας, Δημητρίου, Ζέρβας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Πατσιούρας, Πολύζος Κ., Μάγκας, Πολύζος Β., Πασχαλίδης, Πλιάσσας, Χάκας.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας(Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Κωφός, Τόπης, Μπαμπατσιάς, Κατσαρός-Βέρρος, Λιόντος, Καλύβας, Ζιάκας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Χαλάτσης, Κουσιάς, Καλαπανίδας, Παπαπολυμέρου, Κοτσιανούλης, Καμπέρης, Καλφούντζος.

Δαιτητής: Μπεκιάρης Βοηθοί: Σφέτσιας, Κανιούρας.