Βαθμολογία

Πρόσφεραν ...ψαράκι στον προπονητή!

Οι παίκτες της ΑΕΚατσαμπά...προσέφεραν ψαράκι στον προπονητή τους, για να βλέπει καλύτερα στο γήπεδο. Το κλίμα στην ομάδα της ΑΕΚατσαμπά είναι το πλέον ιδανικό. Πως να μην είναι άλλωστε αφού η ομάδα της ΑΕΚ έχει τρελάνει κόσμο με την αγωνιστική της παρουσία και τα αποτελέσματα που την έχουν φέρει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Οι έξι συνεχόμενες νίκες δίνουν το δικαίωμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚατσαμπά να χαλαρώσουν και να κάνουν και έξυπνα αστεία. Στα πλαίσια αυτά ήταν και η πλάκα που επιφύλαξαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚατσμπα στον προπονητή τους Γιάννη Μεσαριτάκη.

Συγκεκριμένα λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας ο Κώστας Τσαλίχης εκανε δώρο ψαράκι στο προπονητή του για να... βλέπει και να διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι. Ο Γιάννης Μεσσαριτάκης δέχτηκε με χαμόγελο την πλάκα που του έκαναν οι ποδοσφαιριστές του. Αλλωστε το γέλειο έπεσε σύννεφο, ενδεικτικό και του καλού κλίματος που υπαρχει στα αποδυτήρια...

Πηγή: prismasport.gr