Βαθμολογία

ΝΟΛ: Απολογισμός της αποστολής στην Αυστρία

Άκρως επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία των ομάδων παίδων και γυναικών πόλο του Ν.Ο.Λ. στο τουρνουά που πήραν μέρος στο Γκρατς της Αυστρίας στις 2-4/1. Οι μικροί πολίστες και πολίστριες κέρδισαν όλα τα παιχνίδια που έδωσαν εκεί και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες και παράλληλα είδαν μια καινούρια πραγματικότητα.

Η ομάδα παίδων κέρδισε τα παιχνίδια με την ομάδα του Γκρατς και την ομάδα του Μάριμπορ από την Σλοβενία και απέδειξε ότι έχει πλούσιο δυναμικό και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

Για την ομάδα παίδων έπαιξαν οι ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ), ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΣΠΥΡΟΣ, ΣΚΕΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΑΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.

Η ομάδα των γυναικών αντιμετώπισε την ομάδα του Γκρατς 2 φορές και την κέρδισε με σχετική άνεση. Σημαντικό κέρδος η χρησιμοποίηση των μικρών κοριτσιών οι οποίες απέδειξαν περίτρανα ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να συνεισφέρουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στην Α2.

Για την ομάδα παίδων έπαιξαν οι ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΔΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ, ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΙΩΑΚΕΙΜ ΒΑΣΩ, ΚΑΖΑΝΑ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΖΑΝΑ ΧΡΥΣΗ, ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΗΡΩ, ΚΟΥΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΤΟΥΛΟΥΤΖΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΑΡΧΗΓΟΣ), ΧΑΣΙΩΤΗ ΒΙΚΥ.

Ενδεικτικό της αγωνιστικής παρουσίας και της οργάνωσης της αποστολής του συλλόγου είναι το γεγονός ότι ο τοπικός Τύπος αφιέρωσε ένα μεγάλο άρθρο στις ομάδες του Ν.Ο.Λ. (φωτογραφία).