Βαθμολογία

«Αισθάνομαι τυχερός με τη Ζέτα»

«Η Ζέτα έχει δυναμισμό, έχει εντυπωσιακή απεύθυνση στο κοινό όταν μιλάει και ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Έχει πολλά χαρίσματα που λειτουργούν συσσωρευτικά στη Ζέτα»... Για την απόφασή του να συμμετέχει στο μιούζικαλ «Annie», αλλά και τη Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou».

«Πιο ανησυχητικό για μένα ίσως να ήταν η κριτική του κοινού, γιατί θεωρώ ότι στην πορεία μας είμαστε υπόλογοι απέναντι στο κοινό. Δευτερευόντως, η γνώμη των ηθοποιών γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος που αυθαίρετα και με θρασύτητα πήγε να πάρει τον ρόλο κανενός άλλου. Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε ηθοποιοί, ούτε κάνουμε τραγωδίες ούτε κάτι παρόμοιο», είπε όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που τον ανησυχούσε περισσότερο, όταν αποφάσισε να συμμετέχει στο μιούζικαλ «Annie».

Όσο για το αν συμβούλεψε τη σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, για το πώς θα χειριστεί το αν θα συνεχίσει στο «Dancing With the Stars», δήλωσε: «Όχι, ήταν καθαρά δική της απόφαση όπως και πολλές άλλες. Έχει τη γνώση, τη λογική και την ευφυΐα να πάρει τις δικές της αποφάσεις και ό,τι έχει σκεφτεί το έχει κάνει απόλυτα σωστά μέχρι στιγμής», είπε και συνέχισε: «Η Ζέτα έχει δυναμισμό, έχει εντυπωσιακή απεύθυνση στο κοινό όταν μιλάει και ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Έχει πολλά χαρίσματα που λειτουργούν συσσωρευτικά στη Ζέτα».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η σύντροφός του είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε χαμογελώντας: «Αισθάνομαι πολύ τυχερός», ενώ για το ενδεχόμενο να παντρευτούν αρκέστηκε στο να σχολιάσει: «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Πηγή: newspistol.com