Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Συνάντηση στον Τύρναβο

Την 4η στη σειρά των προγραμματισμένων περιφερειακών συγκεντρώσεων με τους εκπροσώπους των σωματείων του Νομού, για συζήτηση πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρό και την επίλυσή τους, πραγματοποιεί το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας.

Η περιφερειακή αυτή συγκέντρωση των παραγόντων των σωματείων της περιοχής Τυρνάβου, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014, στο κέντρο «Κούτσι», στον Τύρναβο, στις 7 το απόγευμα και καλούνται να παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των παρακάτω σωματείων:

Ακαδημία Τυρνάβου, Αίας Τυρνάβου, Αμπελωνιακός, ΑΟ Βρυοτόπου, Αστέρας Τυρνάβου, Αστραπή Δελερίων, Ατρόμητος Δασοχωρίου, Δαμασιακός, Δήμητρα Γιάννουλης, Ηρακλής Πλατανουλίων, Ροδιακός, Σμόλικας Φαλάνης, Φαλανιακός, Χυρετιακός, Κεραυνός Δέντρων.

Ευχαριστίες ΕΠΣΛ προς τη Δημοτική Αρχή Κιλελέρ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ απευθύνει ευχαριστίες προς τη Δημοτική Αρχή Κιλελέρ, για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου της Χάλκης, όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των εκπροσώπων των σωματείων της περιοχής την περασμένη Δευτέρα.

Η φιλοξενία των εκπροσώπων της Ένωσης και των ποδοσφαιρικών παραγόντων ήταν άψογη και για την παραχώρηση της αίθουσας και τη φιλοξενία αυτή, φρόντισε με ιδιαίτερο ζήλο ο Αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Απ. Σιτράς.