Βαθμολογία

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΝΟΛ!

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας. Για την πρώτη προκριματική φάση του πρωταθλήματος που έγινε το Σαββατοκύριακο 11 και-12/1 κέρδισε και τους τρεις αγώνες με αντιπάλους την ΚΟ Καρδίτσας, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και την ομάδα του Άθως Χαλκιδικής και απέδειξε για άλλη μια φορά τη δυναμική της και την ουσιαστική δουλειά που γίνεται στην ομάδα φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, το Σαββάτο το πρωί σε ένα όπως εξελίχτηκε εύκολο παιχνίδι κέρδισαν την ομάδα της Καρδίτσας με σκορ 20-7 . Στο παιχνίδι αυτό χρησιμοποιήθηκαν για μεγάλο διάστημα οι νεώτεροι πολίστες έτσι ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες.

Το Σαββάτο το βράδυ έγινε το ντέρμπι του ομίλου ανάμεσα στον Ν.Ο.Λ. και τον Άθω Χαλκιδικής. Εκεί τα παιδιά του Ν.Ο.Λ. έδειξαν ότι εκτός από ταλέντο διαθέτουν και μεγάλη ψυχική δύναμη. Κατάφεραν στο τελευταίο οχταλεπτο και ενώ έχαναν με 2 γκολ διαφορά να γυρίσουν το παιχνίδι και να κερδίσουν τελικά με σκορ 10-9. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με ένταση και πάθος σε αθλητικά πλαίσια από το οποίο τελικά κερδισμένο βγήκε το ίδιο το άθλημα.

Τέλος την Κυριακή το πρωί η ομάδα του Ν.Ο.Λ. κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ10-6 την ομάδα του Ηρακλή. Και σε αυτό το παιχνίδι  ο προπονητής του Ν.Ο.Λ. Αγγ. Μερκουριαδης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει νεότερους αθλητές και να βγάλει τα συμπεράσματα του για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Με αυτές τις νίκες η ομάδα του Ν.Ο.Λ. κατετάγη πρώτη στον όμιλο και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση που θα διεξαχθεί 7-9/3.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του Ν.Ο.Λ. στηρίζεται αποκλειστικά σε αθλητές από τις υποδομές του συλλόγου και έπαιξε χωρίς 2 βασικούς αθλητές, τον Νίκο Κόκκινο και τον Γιώργο Αλεξανδρή αλλά οι νεότεροι πολίστες που τους αντικατέστησαν απέδειξαν περίτρανα ότι μπορούν να υπολογίζονται.

Για την  ομάδα του Ν.Ο.Λ. αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές (σε παρένθεση τα τέρματα που σημείωσαν).

ΒΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (9), ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ (5), ΙΩΑΚΕΙΜ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (8), ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΜΑΓΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΠΑΓΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (1), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΠΑΤΟΥΝΑΣ ΗΛΙΑΣ (4), ΣΚΑΡΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (2), ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ (10), ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (1).