Βαθμολογία

Ο Χιτζλσπέργκερ παραδέχεται πως θα παντρευόταν άνδρα

O Τόμας Χιτσλσπέργκερ, ο Γερμανός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, μετά την αποκάλυψη του πως είναι ομοφυλόφιλος παραδέχθηκε πως έχεο ακόμη σκεφθεί να παντρευτεί με άνδρα.

«Ο γάμος είναι μια κοινωνική συμφωνία. Εξαρτάται και από τα δύο μέλη του ζευγαριού. Για να σας απαντήσω, θα έπρεπε να έχω βρει τον κατάλληλο άνθρωπο», είπε.

Όσο για το γεγονός ότι διατηρούσε οκτώ χρόνια σχέση με γυναίκα μέχρι να… κατασταλάξει στις προτιμήσεις του, ανέφερε: «Δεν ζούσα διπλή ζωή. Διπλή ζωή θα ζούσα αν είχα σχέσεις με άλλον άνδρα και χρησιμοποιούσα τη φίλη μου σαν καμουφλάζ».

Για το τάιμινγκ της αποκάλυψής του και την αντιμετώπιση από το περιβάλλον και την οικογένειά του, είπε: «Είχα σκεφτεί να αποκαλύψω τις προτιμήσεις μου και προ διετίας, αλλά έκρινα πως τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Το έκανα τώρα, που δεν είμαι πλέον εν ενεργεία παίκτης, γιατί γνωρίζω πως μία τέτοια αποκάλυψη δεν θα επηρεάσει την ομάδα μου. Ξέρω πως μπορώ να αντιμετωπίσω όλες τις αντιδράσεις και είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Η οικογένειά μου γνωρίζει εδώ και καιρό την κατάσταση, την αποδέχτηκε και βοήθησε να αντιμετωπίσω αυτό το ζήτημα καλύτερα και να συζητήσω ανοιχτά για αυτό».