Βαθμολογία

Ήττα με αγωνιστική αξιοπρέπεια...

* ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕ 2-0 ΣΤΗΝ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ Ο ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Νεοκαισάρεια από τον τοπικό Αχιλλέα ο ΑΣ Πυργετού, ο οποίος - παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει - εμφάνισε αξιοπρεπές αγωνιστικό πρόσωπο και διεκδικούσε την ισοφάριση μέχρι λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.
Οι "βυσσινί" του Κάτω Ολύμπου μάλιστα έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 9' με τον Καουνά να προηγηθούν αλλά στο 13' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Ευαγγελόπουλου μετά από σέντρα του Κοτσιαρίδη.Στο 30' ο Διβανές με σούτ στο αριστερό "Γ" υποχρέωσε τον Τζήμα στην απόκρουση του αγώνα, ενώ στο 32' οι Κατερινιώτες πλησίασαν σε ένα δεύτερο γκολ αλλά η κεφαλιά του Κυρτέγου αποκρούστηκε από την εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ.
Το παιχνίδι παρέμεινε "ανοιχτό" μέχρι το φινάλε και η αγωνία των γηπεδούχων έλαβε οριστικά τέλος στο 90'+3', όταν σε φάση διαρκείας ο Νάκας με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 2-0.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Μυτιληνιός Παναγιώτης Κουκούλας (ΕΠΣ Μακεδονίας) έχοντας ως βοηθούς τους Χουσείν Κούλα-Γιάννη Λιάρη, ενώ με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Καουνάς (33'), Κοτσιαρίδης (40'), Τρικαλόπουλος (70') και Πότσης (90').
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Απόστολος Στύλος): Τζήμας, Γελαδάρης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τζιάμας, Παυλίδης, Κοτσιαρίδης (67' Τσαγκαράκης), Ευαγγελόπουλος, Παμλίδης, Κυρτέγος (83' Νάκας), Γκουδάρας (46' Τρικαλόπουλος).
ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ : Αγριόδημος, Μαντζαφούλης, Πίρε, Πότσης, Λιάκος, Αργύρης, Καψιώχας, Καουνάς, Διβανές, Καλφούντζος (73' Ζιώγας).
* Άψογη ήταν η φιλοξενία που επιφύλαξαν οι γηπεδούχοι και προσωπικά ο προπονητής Απόστολος Στύλος προς την αποστολή του ΑΣ Πυργετού, την φανέλα του οποίου φόρεσε επί δυόμιση χρόνια αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της ιστορίας του στην Δ' Εθνική με 34 γκολ σε 61 συμμετοχές.