Βαθμολογία

Ο Μαχητής με το 1-1 «κέρδισε» την αήττητη Κύμη!

Το γκολ του Μαχητή «ασημένιο» μιας και είναι το δεύτερο που δέχεται η ομάδα της Εύβοιας

Ο Μαχητής Τερψιθέας έκλεψε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι με τον Κύμη. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα, πραγματικά μάγεψε με την εμφάνισή του κάνοντας ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Δεν έχει σημασία που ήταν ο μικρός «Δαυίδ» στάθηκε επάξια δίπλα στο θηρίο «Γολιάθ» που λέγεται Κύμη και όχι μόνο την κατατρόπωσε αλλά τη «νίκησε» με το 1-1.  

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν η ομάδα του Μαχητή ο ηγέτης. Έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, οι φιλοξενούμενοι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν κλεισμένοι στην άμυνά τους και έβγαζαν κάποιες αντεπιθέσεις. Μετά το γκολ της ισοφάρισης αναγκάστηκαν να βγούνε μπροστά. Αλλά και πάλι ο Μαχητής ήταν εκεί, τους περίμενε, δεν έκανε πίσω ούτε για μια στιγμή, πάλεψε πολύ και στο τέλος δικαιώθηκε.

Στο αγωνιστικό μέρος μόλις στο 4’ ο Κρεββατάς από κόρνερ έκανε ωραίο σουτ με υπερένταση ο τερματοφύλακας Πάππος έδιωξε. Στο 6’ πάλι ο επιθετικός του Μαχητή έκανε ένα ωραίο σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 21’ ο Κρίτσας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και την τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί της Κύμης. Στο 40’ ωραίο χτύπημα φάουλ με τον Καρατζά για τους φιλοξενούμενους, μπλόκαρε ο Μπρέλλας. Στο 46’ ο Δήμου από δεξιά έβγαλε την σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Τσομπάνη, έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία και απέκρουσε ο Μπρέλλας.

Στην επανάληψη στο 50’ ο Μαλάκος άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κοκκάλα με κεφαλιά. Στο 57’ η Κύμη έκανε το 1-1 με τον Δήμου, ο οποίος έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπουρουζίκα και ο Μπρέλλας ξεγελάστηκε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 83’ πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κύμη, προηγήθηκε το σουτ του Φαρούκ στο οριζόντιο δοκάρι, πήρε ο Αλμπάνης το ριμπάουντ, πλάσαρε από κοντά, με υπερένταση μπλόκαρε ο Μπρέλλας.

Μαχητής Τερψιθέας: Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Σαββίδης (86’ Κορλός), Μολάς, Κρεββατάς (92’ Ντονούδης), Κυριάκος, Μαλάκος (71’ Παυλόπουλος).

ΑΟ Κύμης: Πάππος, Κοκκάλας, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσιρής, Κραβαρίτης (60’ Μπλατσιώτης), Τσιάτσιος, Δήμου, Γεωργουλάκης (80’ Καρλής), Φαρούκ, Τσομπάνης (71’ Αλμπάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τίκας, Καραλής, Σιαμέτης.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αχιλλέας Παπαρσένος μετά το τέλος του ματς μαζί με τον τεχνικό της ομάδας κ. Νίκο Σταυροθεόδωρο