Βαθμολογία

«Τρένο» ο Οικονόμος πέρασε και από την Κέρκυρα!

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (0-2)

Ο Οικονόμος εξέπληξε ευχάριστα για άλλη μια φορά φίλους και υποστηρικτές, αφήνοντας παράλληλα αμήχανους τους αντιπάλους, οι οποίοι δεν ξέρουν πια τι να υποθέσουν με την ομάδα της Τσαριτσάνης, που οδεύει από επιτυχία σε επιτυχία μετά και το νέο νικηφόρο εκτός έδρας αποτέλεσμα με σκορ 0-2 επί του Όλυμπου Κέρκυρας.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Το συγκρότημα των «πρασίνων», που αντιπροσωπεύει επάξια όλη την επαρχία Ελασσόνας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, παίζοντας με θέληση και αποφασιστικότητα στο μακρινό και πανέμορφο νησί των Φαιάκων, την πατρίδα λόγιων, ποιητών και πολλών προσωπικοτήτων - αγωνιστών του Έθνους, γαντζώθηκε γερά και σταθερά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, έχοντας συγκεντρώσει ως τώρα 31 βαθμούς, 2 μόλις πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, η οποία έχασε έδαφος από τον τρίτο στη σειρά Εθνικό Φιλιππιάδας (27 βαθμοί) και τον οποίο η Τσαριτσάνη καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή.

Οι παίχτες του Κώστα Κατσάρα δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση στον πολύ κακό για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο του πλαστικού τάπητα του Κερκυραϊκού γηπέδου, πέτυχαν ωστόσο σημαντικό τρίποντο που από τη μια ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία παιχτών, προπονητών και διοίκησης στο μακρύ δρόμο του πρωταθλήματος και από την άλλη δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να δοκιμάσει και άλλους παίχτες από το ήδη υπάρχον άξιο δυναμικό του συλλόγου, στη συνολική και συλλογική προοπτική του οποίου όλοι στο συγκρότημα της Τσαριτσάνης προσδοκούν και προσβλέπουν καθώς υπάρχει και η επόμενη μέρα, θέλοντας σαφώς ο Οικονόμος να είναι εκεί, δίδοντας εξίσου καλό και θετικό παρόν.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, δεν είχε όμως αντίστοιχα καλά τελειώματα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με γεμίσματα να σπάσουν την αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων, χωρίς επιτυχία μιας και ο Οικονόμος κινήθηκε πολύ καλά στον ανασταλτικό τομέα, όχι όμως το ίδιο ικανοποιητικά στις επιθετικές της προσπάθειες παρότι πέτυχε 2 τέρματα, χάρις των οποίων κέρδισε το ματς.

Το 0-1 σημείωσε με γυριστή κεφαλιά ο Κωστούλας στο 24΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκουντρουμπή. Στο 75΄ οι παίχτες του Οικονόμου διπλασίασαν τα τέρματα με συρτό πλασέ του Χάμου ύστερα από πάσα του σκόρερ του πρώτου τέρματος Κωστούλα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν να μειώσουν στο 90΄ με σουτ επιθετικού παίχτη, που δεν είχε επιτυχή κατάληξη.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν ο κ Σταματελόπουλος, Γαρδικιώτης και Μπουντούρης (Άρτας), οι οποίοι ήταν αρκετά καλοί.

Την αναμέτρηση στην Κέρκυρα παρακολούθησαν λιγότεροι από 150 θεατές μεταξύ των οποίων 10 Τσαριτσανιώτες, οι οποίοι ταξίδεψαν  και στη μακρινή Κέρκυρα ξεχωριστά από την αποστολή, στηρίζοντας την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Κ. Νέτης): Βαρελής, Κροκίδης, Βασιλάκης (75΄ Ανδριώτης), Κουρής, Βάγιας, Κούδας, Φίλιος, Βλάσσης, Καλούδης (67΄ Παππάς, 82΄ λ.τ. Βλάχος), Ιωνάς, Γαστεράτος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Παπαγεωργίου (80΄ Παναγιώτου Δ.) Καρακώστας, Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης (63΄ Ματούλας), Σκλάβος, Κωστούλας, Χάμος, Γκουντρουμπής (70΄ Κουλτσιάκης).

* Οι φωτογραφίες ανήκουν στο φίλο του Οικονόμου Κώστα Χήρα, ο οποίος ταξίδεψε στην Κέρκυρα, παρακολούθησε από κοντά και μοιράστηκε μαζί με άλλους φίλους τη χαρά της καινούργιας νίκης του Οικονόμου.