Βαθμολογία

Λουτσιάνο: «Μας έλειψε η δημιουργικότητα στην επίθεση»

ΟΛουτσιάνο Ντε Σόουζα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Τύρναβο ότι όταν δεν κάνεις ευκαιρίες για γκολ δεν μπορείς να περιμένεις κάτι παραπάνω. Στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή στο δημιουργικό κομμάτι.

«Θέλω να συγχαρώ τον Άγγελο για την προσπάθεια του που φαίνεται μέσα από την ομάδα. Το έργο του φαίνεται μέσα στο γήπεδο και του εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Για το παιχνίδι, πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πάρα πολλές δυνατές μονομαχίες, ένα παιχνίδι που όποιος έβαζε γκολ πιστεύω θα κέρδιζε. Θα μπορούσαμε εμείς να δημιουργήσουμε περισσότερα. Δεν δημιουργήσαμε σχεδόν καθόλου, παρά το ότι δουλέψαμε πάρα πολύ όλη αυτή την εβδομάδα σε αυτό το κομμάτι. Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε και να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι. Όπως περιμέναμε τον Τύρναβο έτσι μας έπαιξε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο αν δεν δημιουργείς ευκαιρίες δεν μπορείς να κερδίσεις. Θα σταθώ εκεί, παρά το γεγονός  ότι η Νίκη Βόλου είναι μια ομάδα με τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα σε αυτό τον Όμιλο, μας έλειψε σήμερα η προσπάθεια επιθετικά και η δημιουργία, αν θέλαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω». 

«Είναι ένας πόλεμος και όχι μία μάχη»

Ο Θανάσης Ρεπετσάς ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Τύρναβο. "Οταν κάνεις πρωταθλητισμός είναι ένας πόλεμος και όχι μία μάχη" δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός.

«Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Ενώ είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σε κάποια στοιχεία που θέλαμε για να περάσουμε νικηφόρα από την έδρα του Τυρνάβου, δεν τα κάναμε στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί σε αυτό και δεν το καταφέραμε. Και πάλι πιστεύω όμως ότι εμείς είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία. Ο Τύρναβος έκανε μία μεγάλη φάση από μία κάθετη.

Μπορεί να μείναμε οκτώ βαθμούς πίσω αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό, είναι ένας πόλεμος δεν είναι μία μάχη. Θέλω να πως στον κόσμο πώς οι δυο από τις τρεις ομάδες που βγήκαν κατηγορία στο περσινό πρωτάθλημα που ήταν άκρως ανταγωνιστικό είχαν μείνει πίσω βαθμολογικά, αλλά δεν τα παράτησαν και δεν το έβαλαν κάτω. Αυτό πρέπει να το έχουμε και εμείς ως παράδειγμα προς μίμηση. Να παλέψουμε για την πρώτη θέση. Κι αυτή αν δεν έρθει θα έχουμε ακόμα μια ευκαιρία στα πλέι οφ. Από τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα παίρνουμε πολλά πράγματα στην προπόνηση, καθώς έχει διαφορετική στόφα και έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο».