Βαθμολογία

Πάλεψε άλλα έμεινε στο μηδέν ο Αμπελωνιακός

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ (0-0)

Ο Αμπελωνιακός προσπάθησε αρκετά κόντρα στην πολύ καλή ομάδα των Λευκάδιων Νάουσας, δεν πέτυχε όμως το στόχο του που ήταν το τρίποντο, προκειμένου οι «πράσινοι» να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, βάζοντας νέα στοιχεία στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία, που ωστόσο τίποτε ακόμη δεν χάθηκε μιας και η ελπίδα υπάρχει εφόσον εξακολουθεί να υπάρχει η θέληση και η αποφασιστικότητα όλων όσων απαρτίζουν τον  ποδοσφαιρικό σύλλογο του Αμπελώνα.

Toυ Γιώργου Μπαμπάλη

Η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και τα Λευκάδια Νάουσας δεν έβγαλε νικητή, παρότι οι 2 ομάδες προσπάθησαν πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ανοιχτό και καλό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο, φθάνοντας συχνά και εύκολα στις αντίπαλες ένθεν κακείθεν περιοχές, χωρίς όμως ουσία.

Με γρήγορο και σε δυνατό ρυθμό κινήθηκε η συνάντηση, η οποία περιορίσθηκε περισσότερο σε παιχνίδι κέντρου χωρίς να σημειωθούν οι καλές τελικές φάσεις, από τις οποίες θα σημειώνονταν το γκολ.

Το τελικό 0-0 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, που αντανακλά στη δυναμική και την εν γένει αγωνιστική παρουσία των 2 αντιπάλων. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές στο 1΄ και στο 18΄ με αντίστοιχα καλά σουτ του Κόκκινου, στο 64΄ με ατυχή ενέργεια του Αλεξανδρή προ του αντίπαλου τερματοφύλακα και στο 78΄ με δυνατό από πλάγια θέση σουτ του Βούκια, το οποίο μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 57΄ με τον Δημητριάδη, στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 79΄ με τον Έξαρχο, ο οποίος δεν κατάφερε από καλή θέση να ξεγελάσει με κρεμαστό σουτ τον Τρούκη.

Την αναμέτρηση στον Αμπελώνα παρακολούθησαν με ενδιαφέρον 150 περίπου φίλαθλοι, οι οποίοι παρότρυναν από την κερκίδα την προσπάθεια των παιχτών του Δ. Καπετανόπουλου.

Η διαιτησία των κ Λυμπούδη, Αϊναλή και Ταταρίδη  (συνδέσμου Μακεδονίας) μπορεί να χαρακτηρισθεί ως άριστη. Από πλευράς φιλοξενουμένων κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Πίζζος, Κουκουράκης και Λαμπριανίδης χωρίς ο διαιτητής να υποδείξει κάρτα σε ποδοσφαιριστή του Αμπελωνιακού.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Τρούκης, Χατζούλης (60΄ Μεζίνη 90΄ Τασούλης), Τζαρτζιάνης, Πολύζος, Γκαμπέτας, Πασχαλίδης, Κόκκινος, Μπίκος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής (76΄ Βούκιας), Μαυρίδης.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Νίκος Παπανώτας):  Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κολά, Πλακοδίτης, Μισαηλίδης, Πίζζος, Κουκουράκης (73΄ Ζαρογιάννης), Λαμπριανίδης, Γιαουτζής, Έξαρχος, Δημητριάδης (88΄ Κόκκαλης).