Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε ο Δωτιέας στα Τρίκαλα

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Δωτιέας Αγιάς στα Τρίκαλα από την ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου και οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της Λαρισινής ομάδας με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη.

Περίπου 150 φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση, ανάμεσά τους και αρκετοί από την Αγιά. Ο προπονητής της Αγιάς Σωτήρης Αντωνίου παρακολούθησε την αναμέτρηση από την κερκίδα διότι ήταν τιμωρημένος.

Στο 21' ο Πέντσας κέρδισε στο σπριντ τον Μαλτζάρη και με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης ο Καραγιάννης σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα στο 41' με τον Πέντσα να βγαίνει τετ α τετ με το Μαλτζάρη και τον κίπερ της Αγιάς να αποκρούει όσο χρειάζεται σε κόρνερ.

Στο 62' ο Κατσίκης αμαρκάριστος σούταρε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 65' μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Πέντσα τετ α τετ με το Μαλτζάρη και το πλασέ του πρώτου να περνάει σύρριζα άουτ. Στο 69' ο Κατσίκης πλάσαρε επάνω στον Κάλφα που αποσόβησε την ισοφάριση.

Στο 73' ο Χαλιμπάκης μπήκε αφύλακτος στην αντίπαλη περιοχή έβγαλε μπαλιά για τον αμαρκάριστο Πέντσα που σε κενή εστία με πλασέ έκανε το 2-0.

Α.Ο. Τρίκαλα 1963: Ψωμιάδης, Μ. Ηλίας, Κάλφας (76’ Φορτούνης), Λουϊζίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης (90’ Ιωαννίδης), Μπόντε, Καραγιάννης, Α. Τεντολούρης (56’ Μυριώνης), Πέντσας.

Δωτιέας Αγιάς: Μάλτζαρης, Ριζούλης, Γκόνης, Τσιανάκας, Καρλιάμπας (46’ Κατσίκης), Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Νταούλας, Λούγκος (36’ Λώττας), Τσιρογιάννης (65’ Δαγιάλης), Τσιλούλης.