Βαθμολογία

«Βούλιαξε» στην Φιλιππιάδα!

Ένα κακό πρώτο ημίχρονο στοίχισε στην ΑΕΛ την 2η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, 1-0 στη Φιλιππιάδα από τον τοπικό Εθνικό στην 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Παναγιωτόπουλος στο 27’ εκμεταλλευόμενος λάθος εκτίμηση του Σικαλιά και αδράνεια της άμυνας. Η ΑΕΛ κατέγραψε μόνο μία καλή στιγμή, την ευκαιρία του Πλιάγκα, στο 18’, ενώ νωρίτερα, στο 14’, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, η ΑΕΛ πήρε τον έλεγχο του αγώνα, είχε διπλή ευκαιρία με τους Γκούρτσα και Πλιάγκα στο 51’, είχε δοκάρι με τον Κυριακίδη στο 68’, αλλά δεν είχε ούτε τη διάρκεια στο παιχνίδι της, ούτε την τύχη για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Μπαντής, Μούτας, Σιαπέρας (79’ Τσιφλίδης), Δάρδας, Παπαβασιλείου, Γατσέλος, Κολιάκης, Σαπανίδης (67’ Γιαννούλης), Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου (95’ Μούτος), Τσακανίκας.

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Αραμπατζής, Μήτσης (87’ Τζουμάκης), Ρούσσης, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (60’ Πατινιώτης), Σαββίδης (81’ Γαρυφαλλόπουλος), Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.