Βαθμολογία

Προφυλακιστέοι Hλιόπουλος και Γερμενής

Ύστερα από μαραθώνιες απολογίες, το βράδυ του Σαββάτου (11/1) οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής κρίθηκαν προφυλακιστέοι με ομόφωνη απόφαση των δικαστικών αρχών. Οι δύο βουλευτές της Χ.Α. κατηγορούνται για τα αδικήματα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για τα οποία η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους. Όσον αφορά την απολογία του τρίτου βουλευτή της Χ.Α. Ευστάθιου Μπούκουρα, αυτή θα γίνει στις 10 το πρωί της Κυριακής (12/1).
Πλέον, Ηλιόπουλος και Γερμενής θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού, εκεί όπου ήδη βρίσκονται ο αρχηγός της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος, ο υπαρχηγός της οργάνωσης Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί από το φθινόπωρο για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που ακολούθησε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Στο άκουσμα της είδησης για την προφυλάκιση των δύο βουλευτών οπαδοί της Χ.Α., που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο του Εφετείου Αθηνών, φώναξαν συνθήματα κατά των δικαστών, των δημοσιογράφων και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή: a-sports.gr