Βαθμολογία

Παραλίγο έκπληξη στο Καλοχώρι

Παραλίγο να έχουμε την έκπληξη της αγωνιστικής στο Καλοχώρι, όπου τελικά η τοπική ομάδα κέρδισε τον Π.Ο.Ε., με σκορ 2-1. Παρ’ όλα αυτά, για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ, με σκορ 0-1.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Ελασσόνας, κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ, με σουτ του Μπούσια στο 35ο λεπτό, οπότε και έγινε το 0-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Όμως η ομάδα του Αποστόλη Έξαρχου, κατάφερε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης να γυρίσει το παιχνίδι και να φύγει με το τρίποντο της νίκης. Ειδικότερα, στο 70ο λεπτό ο Σπυρόπουλος με πλασέ, ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σαμπάνης με τον ίδιο τρόπο έκανε την ολική ανατροπή, διαμορφώνοντας το 2-1 και κάνοντας την ολική ανατροπή για την ομάδα του.

Τέλος, η ομάδα του Π.Ο.Ε., θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα και την διοίκηση του Καλοχωρίου, για την άψογη φιλοξενία της.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Αποστόλης Έξαρχος): Μαρδάνης, Λιούσκας, Σαμαράς(27’ Μάρκου Β.), Καραΐσκος, Κοτρώνης, Σπυρόπουλος, Σαμπάνης, Έξαρχος, Σαΐτης(53’ Καπετάνι), Μάρκου Κ., Μούμος(55’ Γκοντόλος).

Π.Ο.Ε.: Γκουτζουρέλας, Κοντοτάσιος, Ζυγογιώργος, Μπούσιας, Τερτζόνι, Καλτέκης, Βαρνάς, Σισμανίδης, Σεμερτζίδης, Καραμάνος, Αθανασέλος.

Διαιτητής: Ακρίβος Βοηθοί: Ντούρμα, Πιτσαρή